Mig-GM Iviček d.o.o.


EMISIJA: 77,9 g/km CO2
POTROŠNJA: 2,96 l/100 km

MINAUTO I SIGURNOST

Aixam, je lider u proizvodlji quadricycle-ova (auto mopeda) sa 30 godišnjim iskustvom, kako u proizvodnji tako i u sigurnosti. MINAUTO osim što će Vam pružiti izrazitu mobilnost, pružiti će Vam i adekvatnu razinu sigurnosti.

AKTIVNE MJERE SIGURNOSTI

Pažljivo biramo sve dijelove automobila kako bi preventivno izbjegli sve opasnosti.
Veliko laminirano vjetrobransko staklo i snažna prednja svjetla pobrinuti će se da dobro vidite i budete viđeni.

Udoban smještaj bitan je za sigurnu vožnju.
Upravo udobnost držati će Vašu pažnju na casti, a pažljivo osmišljena kontrolna ploča omogućiti će Vam jednostavno i učinkovito upravljanje. Prtljažni prostor osigurati će Vas od prtljage koja se u vrijeme sudara može pretvoriti u prave projektile.

PASIVNE MJERE SIGURNOSTI

Ovjes i tehnologija automobila usmjereni su na održavanje sigurnosti Vašeg MINAUTA.
Zahvaljujući četri neovisna kotača i MacPherson ovjesom - držanje ceste je besprijekorno. U ispitivanjima stabilnosti (šikana, zamah, slalom), vozila su prošla sve ovlaštene testove brzinom (45 km/h). Gume osiguravaju dobro prijanjanje i upravljivost.

ZAŠTITA PUTNIKA

Prioritet Aixam Minauta je svakako sigurnost.
Kombinacija kvalitetnih materijala i tehnologije pruža bezkompromisnu unutarnju i vanjsku sigurnost. Zahvaljujući high-tech dizajnu Minauto je uspješno prošao sve crash testove. Dvostruki okvir pruža jedinstvenu zaštitu.
Razvoj vrlo čvrste ekstrudirane aluminijske šasije i termo profilirano ABS PMMA tijelo pruža učinkovitu zaštitu i upijanje kinetičke energije te štiti od većih deformacija prilikom sudara.


Web design and development: CSC